Povzetek pomembnih dogodkov tega tedna

Povzetek pomembnih dogodkov tega tedna

Povzetek pomembnih dogodkov tega tedna

Ponedeljek (29. avgust) : Indeks poslovne dejavnosti ZDA Dallas Fed za avgust, Londonska borza Združenega kraljestva zaprta.

Torek (30. avgusta): julijska stopnja brezposelnosti na Japonskem, avgustovska končna vrednost indeksa zaupanja potrošnikov v evroobmočju, avgustovski indeks gospodarske blaginje v evroobmočju, začetni mesečni indeks CPI v Nemčiji, tekoči račun v drugem četrtletju Kanade, mesečna stopnja indeksa cen nepremičnin v ZDA FHFA v juniju, svetovalni indeks ZDA Indeks zaupanja potrošnikov zbornice v avgustu, Govor podpredsednika Federal Reserve Brainard na seminarju FedNow, Stalni odbor Vokeeting FOMC, Predsednik Federal Reserve New York Williams je imel govore o gospodarskih obetih ZDA.

Sreda (31. avgust): zaloga surove nafte API v Združenih državah za teden od 26. avgusta, kitajski uradni proizvodni PMI v avgustu, mesečna stopnja CPI v Franciji v avgustu, stopnja BDP v Franciji v drugem četrtletju, stopnja brezposelnosti v Nemčiji po četrtletju prilagoditev v avgustu, začetna vrednost letne stopnje CPI evroobmočja v avgustu, število zaposlenih ADP v ZDA v avgustu, mesečna stopnja BDP Kanade v juniju, EIA inventar surove nafte v ZDA od 26. avgusta sta komisija FOMC Voy 2022 in predsednik centralne banke Cleveland Federal Reserve imela govor o obetih gospodarstva USS.

Četrtek (1. september): avgust Caixin za Kitajsko PMI v proizvodnji, mesečna stopnja CPI v Švici za avgust, končna vrednost PMI v proizvodnji v Franciji za avgust, končna vrednost PMI v proizvodnji v Nemčiji za avgust, končna vrednost PMI v proizvodnji v evroobmočju v avgustu, julijska stopnja brezposelnosti v evroobmočju, nadomestila za brezposelnost v Združenih državah Države do 27. avgusta, končna vrednost Markit Manufacturing PMI v ZDA za avgust, ISM Manufacturing PMI v ZDA za avgust, mesečna stopnja gradbenih izdatkov v ZDA za julij, Združene države do 26. avgusta EIA inventar zemeljskega plina.

Petek (2. september): mesečna stopnja PPI v območju evra v juliju, stopnja brezposelnosti v ZDA v avgustu, nekmetijsko zaposleno prebivalstvo v ZDA po četrtletni prilagoditvi v avgustu in mesečna stopnja tovarniških naročil v ZDA julija.

Vir informacij: Global Market Outlook


Čas objave: 30. avgust 2022

Glavne aplikacije

Spodaj so navedeni glavni načini uporabe posode